Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкритий чемпіонат села Тупичів з шашок-64 серед юнаків і дівчат

Дата: 31.03.2018 18:42
Кількість переглядів: 673

Фото без опису

31 березня у підлітковому клубі «Сучасник» відбувся Відкритий  чемпіонат  села Тупичів з шашок-64 серед юнаків і дівчат.

 

18 учасників з Тупичева, Великого Листвену, Куликівки, Чернігова стали учасниками справжнього свята шашок. Організаторами чемпіонату виступили керівник шашкового гуртка Зуб Михайло Володимирович та Сергій Володимирович Мартиненко, президент шашкової  федерації області.

 

Боротьба за нагороди була напруженою і безкомпромісною. Перше місце серед юнаків  посів Кучма Максим (м.Чернігів), друге – Богдан Олійник (с.Тупичів), третє – розділили  Мороз Артем (с.Тупичів) і Стукало Тимофій ( м.Чернігів).

Дівчата зіграли з таким результатом: Анастасія Родинченко – І місце, ІІ – Волкова Анастасія (с.Великий Листвен), ІІІ – юна призерка Віка Олійник (с.Тупичів).

Радували результатами  наймолодші любителі шашок і шахів Курочкіна Софійка, учениця першого класу, та другокласник Дмитрик Аніщенко, вони отримали заохочувальні призи.

Спортивний турнір закінчився чаюванням у дружнім колі,  де не було переможців і переможених, а були однодумці, яких об’єднала спільна справа і любов до шашок.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь