Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Загальні збори громадян В.Лиственського старостинського округу

Дата: 14.02.2019 10:30
Кількість переглядів: 624

14 лютого у селі Великий Листвен о 10 годині розпочалися сходи громадян. Традиційно це зібрання розпочалося зі звіту в.о. старости  Михайла Володимировича Вороного.

У звіті було охарактеризовано громаду села. На сьогоднішній день в селі проживає 401 житель, з них 13 дітей дошкільного віку та 40 школярів.

На території села розташовано 365 господарств, 222 з них – жилі.

У минулому 2018 році по програмі співфінансування було встановлено дитячий майданчик. Розпочато підключення вуличного освітлення, яке планується закінчити у 2019 році.

Також у 2018 році благоустрій села проводився за допомогою залучення робітників від Городнянського ЦЗ та жителями села. Дякуючи голові ФГ "Соната" Якубу І.М., котрий надав необхідну техніку, було розчищено узбіччя доріг.

На зборах перед присутніми виступила сільський голова Тупичівської об'єднаної громади – Лариса Шовкова, яка розповіла про зміни в медичному обслуговуванні на території сільської ради, про необхідність укладення декларацій з лікарями. Потім розповіла про виконання бюджету у 2018 році. Також сільський голова познайомила присутніх з організацією  харчування  школярів у закладах освіти, зауважила, що на даний час важко його організувати на 10 гривень.  Всі навчальні заклади своєчасно забезпечуються  твердим паливом. Голова розповіла про створення пожежної команди, запросила бажаючих на роботу.

Перед присутніми виступив депутат обласної ради, голова ФГ «Соната» Іван Якуб. Він розповів про плани господарства на 2019 рік, запропонував організувати роздільне збирання сміття в селі.

На сході була присутня в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту сільської ради Ірина Акрент.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь