Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відшкодування витрат

Дата: 20.02.2018 12:30
Кількість переглядів: 427

Додаток 2

до розпорядження 
сільського голови

20.02.2018 № 11-од

 

ПОРЯДОК

відшкодування фактичних витрат на копіювання

або друк документів, що надаються за запитами на публічну інформацію, розпорядником якої є Тупичівська

сільська рада Городнянського району Чернігівської області

 

1. Цей Порядок визначає механізм відшкодування запитувачами інформації фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються Тупичівською сільською радою Городнянського району Чернігівської  області (далі – сільська рада) за запитами на інформацію.

2. Цей Порядок застосовується у випадку, коли сільська рада є належним розпорядником інформації.

3. Документи за запитом на інформацію надаються безкоштовно:

  • особі у разі надання інформації про неї;
  • якщо задоволення запиту передбачає виготовлення копій документів обсягом, що не перевищує 10 сторінок;
  • щодо інформації, що становить суспільний інтерес.

4. Відшкодування запитувачами інформації фактичних витрат на копіювання або друк документів здійснюється у разі потреби у виготовленні більш як 10 сторінок запитуваних документів, починаючи з одинадцятої  сторінки, відповідно до розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на публічну інформацію, розпорядником якої є сільська рада, затвердженого розпорядженням сільського голови.

5. Структурний підрозділ сільської ради у разі необхідності здійснення копіювання або друку документів для підготовки відповіді на запит на публічну інформацію обсягом більш як 10 сторінок не пізніше наступного робочого дня з дати отримання запиту подає до відділу бухгалтерського обліку та звітності апарату виконавчого комітету сільської ради повідомлення про розмір фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на публічну інформацію, розпорядником якої є сільська рада за формою, затвердженою розпорядженням сільського голови (далі Повідомлення).

6. На підставі отриманого Повідомлення відділ бухгалтерського обліку та звітності апарату сільської ради протягом одного робочого дня виписує рахунок на відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на публічну інформацію, розпорядником якої є сільська рада і передає його відповідальному структурному підрозділу, у якого знаходиться запитувана інформація для направлення запитувачеві інформації разом з повідомленням про продовження строку розгляду запиту, установленого законом.

7. Оплата рахунка здійснюється у будь-якій фінансовій установі у спосіб, зручний для запитувача інформації.

8. Не пізніше наступного дня після надходження коштів від запитувача інформації на розрахунковий рахунок сільської ради відділ фінансово-бухгалтерського забезпечення передає структурному підрозділу апарату сільської ради, у якому знаходиться запитувана інформація, відомості про оплату фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на публічну інформацію.

9. Запитувані документи надаються запитувачу протягом трьох робочих днів після підтвердження факту повної оплати рахунка.

10. У разі повної або часткової відмови запитувача від оплати рахунка, наданої письмово, йому надається відповідь про відмову у наданні документів за його запитом. Проект такої відповіді готує структурний підрозділ апарату сільської ради, у якому знаходиться запитувана інформація.

Секретар сільської ради                                              Г.О.Феськовець


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь