Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТОВ «Чернігівгаз Збут» повідомляє про вартість тарифів, які почнуть діяти з 01 травня 2021 р.

Дата: 29.04.2021 12:29
Кількість переглядів: 149

 

З 01 травня 2021 року для клієнтів ТОВ «Чернігівгаз Збут» почнуть діяти нові тарифи «Твій газ Річний», який є базовою пропозицією, «Твій газ Місячний».

 

За ініціативи Уряду та національного регулятора у сфері комунальних послуг, усі клієнти компанії , що використовують газ для побутових потреб за замовчуванням будуть переведені на базовий тариф «Твій газ Річний». З 01 травня поточного і до 30 квітня наступного року вартість кубометру природного газу становитиме не більше ніж 7,99 грн з ПДВ.

В такий спосіб, споживачі отримають однакову ціну на паливний ресурс протягом усього року і будуть захищені від цінових коливань на енергетичних ринках упродовж 12 місяців.

Нагадаємо, що в цьому тарифі передбачена оплата за фактично спожите протягом календарного місяця паливо, тож передавати показання потрібно буде щомісяця  з 01 по 05 число. Незмінними залишаються і строки оплати – до 25 числа місяця наступного за місяцем поставки.

Також з 01 травня для клієнтів ТОВ «Чернігівгаз Збут» діятиме тариф «Твій газ Місячний», термін дії тарифу необмежений, але зауважте, що його вартість мінятиметься в залежності від коливань на ринку енергоресурсів. Вартість газу в рамках цього тарифу з 01 травня 2021 року становить 7,99 грн за метр кубічний з ПДВ.

Нагадуємо, що ціна газу в межах тарифу "Твій газ Місячний" буде визначатися поточною ситуацією на ринку, тож ТОВ "Черінгівгаз Збут" публікуватиме вартість газу щомісяця за 5 днів до початку наступного терміну постачання.

Для переходу на споживання палива за тарифом «Твій газ Місячний» необхідно подавати нову заяву-приєднання, яку можна знайти на сайті компанії в розділі «Договір постачання природного газу». 

 

Чернігівгаз Збут. Надійний та зручний для кожного!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь