Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційно-просвітницька акція "Жінки, знайте свої права!"

Дата: 20.03.2023 11:53
Кількість переглядів: 400

З метою інформування жінок Тупичівської територіальної громади з приводу гендерної рівності, сектор соціального захисту населення Тупичівської сільської ради долучається до проведення регіональної інформаційно-просвітницької акції «Жінки, знайте свої права».

Ми проводимо цю акцію з метою підвищення рівня обізнаності жінок щодо їх прав, поінформованості щодо шляхів попередження та інструментів протидії дискримінації за ознакою статі, забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків, попередження та зупинення усіх форм насильства стосовно жінок і дітей, торгівлі людьми, розвитку жіночого лідерства у всіх сферах та на всіх рівнях.

Сучасний світ став на шлях руйнації стереотипів, і жінки поступово відновлюють свої права. Чинне законодавство нашої держави ґарантує чоловікам та жінкам рівні права та можливості.

Ситуація, коли наші жінки «програють» чоловікам за рівнем зарплатні, кількістю вищих керівних посад, можливостями працевлаштування, притаманна нашому суспільству, хоча жінки та чоловіки мають право на рівну оплату праці та свободу у виборі професії.

В рамках акції пропонуємо мешканцям громади та всім зацікавленим долучитися до перегляду інформаційних відеороликів створених Фондом народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine та Міністерством інформаційної політики України.

https://youtu.be/faOaa-sgElE

https://youtu.be/c_pOfTAkpno

https://youtu.be/gjCD_leuur0

https://youtu.be/1qzIqHVbmiA

фото запозичено: © Shutterstock / Xooro



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь