Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тупичівська громада отримала подарунок від друзів з Польщі

Дата: 28.07.2023 17:54
Кількість переглядів: 45

Сьогодні ми дякуємо мешканцям гміни Стольно за чудовий подарунок – зарядну станцію EcoFlow потужністю 2 кВт.

Це обладнання може забезпечувати живленням кілька різних пристроїв протягом тривалого часу, наприклад, під час довготривалого відключення електроенергії.

Станція заряджається від електромережі 220V, від сонячних батарей, від автомобільного акумулятора, що надзвичайно зручно. Вона безшумна, не потребує заправки бензином чи дизпаливом, на відміну від вже звичних генераторів.

Наша громада отримала цей подарунок в рамках реалізації меморандуму про співпрацю, що був підписаний між трьома польськими гмінами та громадами Чернігівської області у 2022 році.

Ми щиро дякуємо мешканцям гміни Стольно Gmina Stolno , що в Куяво-Поморському воєводстві Польщі, войту гміни Єжи Рабешко (Jerzy Rabeszko) та секретарю уряду гміни Анні Бохен (Anna Bochen).

Дякуємо польській громадській організації, котра опікується питаннями місцевого самоврядування, – Фундації розвитку місцевої демократії ім. Єжи Регульського (FRDL) Fundacja Rozwoju Demokracji Lokalnej та її регіональному директору в Щецині Роберту Жарковські, а також директору Чернігівський регіональний центр підвищення кваліфікації Володимиру Бойку, котрі в якості експертів готували меморандум про співпрацю та координували процес надання цієї допомоги.

Сьогодні ми продовжуємо співпрацю, незважаючи на всі труднощі й виклики, що принесла нам війна.

Все буде Україна!

На фото:

Голова громади Лариса Шовкова та спеціаліст ІТ Сергій Чех особисто пересвідчилися в ефективності та надійності зарядної станції.

Через негоду виникли проблеми з електропостачанням. Фахівці сектору соціального захисту підключили комп’ютер та ноутбук до зарядної станції і продовжили працювати. Одночасно заряджався й мобільний телефон.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь