Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

17 сесія 8 скликання від 23 лютого 2022 року

Дата: 23.02.2022 09:41
Кількість переглядів: 63

Протокол пленарного засідання 17 сесії (позачергової) 8 скликання 23 лютого 2022 року

ПЕРЕЛІК РІШЕНЬ

 17 СЕСІЯ 8 СКЛИКАННЯ ТУПИЧІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

23.02.2022 року

п/з

Заголовок документа

Додатки
01

Про затвердження звіту про виконання місцевого бюджету за 2021 рік

1, 2, 3
02

Про створення адміністративної комісії при виконавчому комітеті Тупичівської сільської ради (в новій редакції)

1
03

Про внесення зміни до «Програми із запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків на 2022 рік»

1
04

Про затвердження Програми розвитку цивільного захисту Тупичівської сільської ради на 2022-2025 роки

1, 2 ,3
05

Про затвердження «Програми забезпечення пожежної безпеки на території Тупичівської сільської ради на 2022-2025 роки»

1, 2, 3
06

Про внесення змін до Положення про надання матеріальної допомоги окремим категоріям населення Тупичівської сільської ради

 
07

Про приватизацію майна комунальної власності

1
08

Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Тупичівської сільської ради, що підлягають приватизації у 2022 році

1
09

Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального підприємства «Атлант» Тупичівської сільської ради за 2021рік

1, 2
10

Про надання матеріальної допомоги на лікування Карпової Н.С.

 
11

Про затвердження розпоряджень сільського голови з фінансових питань

 
12

Про вилучення з користування земельних ділянок на землях Тупичівської сільської ради, згідно заяв громадян

 
13

Про вилучення земельних ділянок, що знаходились в постійному користуванні на землях Тупичівської сільської ради

 
14

Про відмову у наданні дозволу громадянам на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на землях Тупичівської сільської ради

 
15

Про встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки сільськогосподарського та не сільськогосподарського призначення в межах населених пунктів Тупичівської сільської ради з початку 2022 року

1, 2
16

Про дострокове розірвання договору оренди земельної ділянки на землях Тупичівської сільської ради ФГ «СОНАТА»

 
17

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Каржавін М.М.).

 
18

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Лущик С.М.).

 
19

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Єсипенко С.Л.).

 
20

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Ромащенко М.В.).

 
21

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Ромащенко Є.Ю.).

 
22

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Білоконська Н.В.).

 
23

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Желдак М.М.).

 
24

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Силенко М.І.).

 
25

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Пономаренко Н.І.).

 
26

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Силенко Я.П.).

 
27

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Молош Т.М.).

 
28

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Козлов В.О.).

 
29

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Баран Д.О.).

 
30

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Коробець В.Х.).

 
31

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Якуш О.А.).

 
32

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Анікейчик О.В.).

 
33

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Колінько Г.В.).

 
34

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Олійник Є.Ю.).

 
35

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Якуш І.А.).

 
36

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Сичова Г.М.).

 
37

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Півень М.М.).

 
38

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Півень М.В.).

 
39

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Півень В.М.).

 
40

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Медвідь Т.В.).

 
41

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Мишко Н.Г.).

 
42

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ФГ «ІВАШКІВКА-АГРО» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

 
43

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ФГ «ІВАШКІВКА-АГРО» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

 
44

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ФГ «ІВАШКІВКА-АГРО» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

 
45

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Чміль В.О.).

 
46

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Коломієць В.М).

 
47

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Коломієць В.М. ).

 
48

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Олекса А.М. та Ведерникова В.М.).

 
49

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Півень Т.В., Півень О.В., Півень В.М.).

 
50

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Туровець С.М.).

 
51

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Богуля А.П.).

 
52

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Лобода В.П.).

 
53

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Акуленко М.В.).

 
54

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Мажуга В.І.).

 
55

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Сенюк В.Г).

 
56

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Марусенко О.С).

 
57

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Марусенко О.С.).

 
58

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Сичова Г.М., Сичов В.М.).

 
59

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Бородавко І.Г.).

 
60

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Телеш Л.І.).

 
61

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Березинець В.Ф.).

 
62

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Коржавін М.М.).

 
63

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Дробноход В.І.).

 
64

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Ющенко С.В.).

 
65

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Ющенко Т.М.).

 
66

Про надання дозволу гр. Трохименко І. Г. на відновлення та встановлення меж приватизованої земельної ділянки на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Трохименко І.Г.).

 
67

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Пиниця Л.М., Пиниця С.В.).

 
68

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Пиріг Н.М.).

 
69

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Осипенко С.М.).

 
70

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Дуденок М.Ф.).

 
71

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Чміль В.О.).

 
72

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Гурнєєв Д.В.).

 
73

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Галушко Л.Д.).

 
74

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Батуринець Т.І.).

 
75

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Седнівець А.М.).

 
76

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Лебеда П.А.).

 
77

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Родинченко Л.А.).

 
78

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Янченко В.В.).

 
79

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Шевчук В.А.).

 
80

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Шевчук В.П.).

 
81

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд /присадибна ділянка/ з метою передачі у власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Москалець В.О.).

 
82

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Науменко Х.В.).

 
83

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Науменко М.В.).

 
84

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Богдан С.Д.).

 
85

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Огієнко Т.Л.).

 
86

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Лоха С.Л.).

 
87

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Шеїн А.Л.).

 
89

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Сердюк К.В.).

 
90

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Богдан Т.О.).

 
91

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Католик Н.М.).

 
92

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Коробець С.М.).

 
93

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Джевало Л.В.).

 
94

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Москалець В.О.).

 
95

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Іващенко С.А.).

 
96

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Томаш О.О.).

 
97

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Євтушок І.М.).

 
98

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Казімір В.М.).

 
99

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Шовкова Л.М.).

 
100

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Прищенко М.В.).

 
101

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Ломонос С.М.).

 
102

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Молош М.О.).

 
103

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Витязь Д.А.).

 
104

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Жукова Т.О.).

 
105

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Баран Н.В.).

 
106

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Прищенко О.О.).

 
107

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Сирота Н.А.).

 
108

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Радченко О.П.).

 
109

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Пугач Н.В.).

 
110

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Молош Т.М.).

 
111

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Якуш А.О.).

 
112

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Якуш І.В .).

 
113

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Лузан В.М.).

 
114

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Гарус Ю.С.).

 
115

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у безоплатну приватну власність на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Аніщенко І. С.).

 
116

Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у безоплатну приватну власність учаснику антитерористичної операції для ведення особистого селянського господарства на землях Тупичівської сільської ради (за заявою Васильєв В.А.).

 
117

Про надання дозволу на розроблення детального плану території забудови земельної ділянки на землях Тупичівської сільської ради ТОВ «ЮКРЕЙН ТАУЕР КОМПАНІ»

 
118

Про передачі в оренду неуспадкованих земельних ділянок (земельних часток (паїв) фермерському господарству «СОНАТА» на землях Тупичівської сільської ради

1
119

Про передачу в постійне користування земельної ділянки Службі автомобільних доріг на землях Тупичівської сільської ради

 
120

Про припинення дії договорів оренди земельних ділянок на землях Тупичівської сільської ради СТОВ «Тупичівське»

 
121

Про припинення дії договорів оренди земельних ділянок на землях Тупичівської сільської ради СТОВ «Тупичівське»

 
122

Про продовження терміну дії договорів оренди земельних ділянок ФГ «Соната» для ведення фермерського господарства на землях Тупичівської сільської ради

 
123

Про скасування рішення 14 сесії 8 скликання від 10 грудня 2021 року «Про укладання договорів оренди на неуспадковані земельні ділянки в с.Великий Листвен»

 
124

Про внесення змін до рішення 15 сесії 8 скл. від 23.12.2021 р. «Про бюджет Тупичівської сільської територіальної громади на 2022 рік» (код бюджету 25523000000).

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь