Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

29 сесія 8 скликання від 20 грудня 2023 року

Дата: 22.12.2023 12:23
Кількість переглядів: 88

ПЕРЕЛІК РІШЕНЬ 29 СЕСІЇ 8 СКЛИКАННЯ

ТУПИЧІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ 

від 20 грудня 2023 року

Протокол пленарного засідання 29 сесії 8 скликання від 20 грудня 2023 року

№ з/п

Заголовок документа

Додатки

01

Про внесення змін до рішення сесії Тупичівської сільської ради №01/XXII-VIII від 23.12.2022 р. «Про  бюджет Тупичівської сільської територіальної громади на 2023 рік (код бюджету 2552300000)»

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

02

Про використання залишків субвенції

 

03

Про  бюджет Тупичівської сільської територіальної громади на 2024 рік (код бюджету 2552300000).

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

04

Про затвердження Програми та Положення про надання жителям сіл Тупичівської сільської ради одноразової матеріальної допомоги: учасникам, постраждалим  учасникам та членам сімей загиблих чи пропавших безвісти, перебуваючих в полоні під час здійснення АТО, ООС, повномаштабного вторгнення рф та відсічі військової агресії на 2024 рік.

1, 2

05

Про затвердження соціальної Програми боротьби з онкологічними захворюваннями на 2024 рік.

1

06

Про затвердження цільової соціальна Програми із запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків  на території Тупичівської сільської ради  на 2024 рік

1

07

Про затвердження «Програми  соціального захисту окремих категорій населення  на території Тупичівської сільської ради на 2024 рік» та  затвердження Положення про надання матеріальної допомоги окремим категоріям населення

1, 2

08

Про затвердження Програми благоустрою  населених пунктів Тупичівської сільської ради  на 2024 рік

1

09

Про затвердження «Програми надання соціальних послуг особам, які потребують сторонньої допомоги в Тупичівській сільській раді на 2024 рік»

1

10

Про затвердження цільової програми «Відшкодування вартості проїзду хворих з хронічною нирковою недостатністю на 2024 рік»

1

11

Про затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей  Тупичівської сільської ради  на 2024 рік

1

12

Про затвердження Програми забезпечення пожежної безпеки в закладах загальної середньої та дошкільної освіти Тупичівської сільської ради  на 2024 рік

1

13

Про затвердження Програми забезпечення пожежної безпеки Комунального закладу позашкільної освіти «Підлітковий клуб «Сучасник»» Тупичівської сільської ради  на 2024 рік

1

14

Про затвердження Програми «Шкільний автобус на 2024 рік»

1

15

Про затвердження Програми  утримання місцевої пожежної охорони КП «Атлант» Тупичівської сільської ради на 2024 рік

1

16

Про внесення змін до «Програми фінансового забезпечення компенсаційних виплат за надання пільг з оплати послуг зв’язку та встановлення квартирних телефонів на 2021-2025 роки»

 

17

Про затвердження розпоряджень сільського голови з фінансових питань

 

18

Про виділення коштів з сільського бюджету на дольове фінансування комунальної установи «Трудовий архів» Городнянської міської ради»

 

19

Про виділення додаткових асигнувань з бюджету сільської територіальної громади на 2024 рік для співфінансування заробітної плати медичних закладів, які розташовані на території Тупичівської сільської ради

 

20

Про використання залишків субвенції

 

21

Про затвердження лімітів споживання енергоносіїв  на 2024 рік

 

22

Про затвердження протоколу  інвентаризаційної комісії  по проведенню річної  інвентаризації в закладах Тупичівської сільської ради

 

23

Про списання основних засобів з балансу КЗ «Вихвостівська гімназія»

1

24

Про списання основних засобів з балансу Вихвостівського старостинського округу

1

25

Про затвердження проектно-кошторисної документації

 

26

Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку  вартості об’єкта будівництва «Реконструкція електричних мереж 0,4 кВ з метою приєднання адміністративної будівлі по вул. Чернігівська, буд.42, с. Тупичів, Чернігівського району, Чернігівської області»

 

27

Про прийняття на баланс Тупичівської сільської ради автобуса ЗАЗ А08 А08В2В-10

 

28

Про встановлення лімітів використання пального на шкільний автобус ЗАЗ А08В2В-10

1

29

Про внесення змін до структури, загальної чисельності працівників та штатного розпису комунального підприємства «Атлант» Тупичівської сільської ради

1, 2

30

Про  План соціально -економічного  розвитку Тупичівської  територіальної громади на 2024-2027 роки

1, 2, 3

31

Про  план роботи Тупичівської сільської ради  на 2024 рік

1

32

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради  (паї) гр. Лепехо Л.В.

 

33

Про затвердження схеми санітарної  очистки території сіл Тупичівської  сільської ради

1

34

Про затвердження Правил з організації  збирання, перевезення, переробки та  утилізації відходів на території Тупичівської сільської ради

35

Про припинення дії договорів оренди земельних ділянок на землях  Тупичівської сільської ради ТОВ «Білорусь»

 

36

Про припинення дії договорів оренди земельних ділянок на землях Тупичівської сільської ради «СТОВ Віра»

 

37

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Аніщенко В.Г.

 

38

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Шевченко Л.Г. та Шаш В.Г.

 

39

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Кириєнко Т.Ф.

 

40

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Забуранний  А.І.

 

41

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Дорошко І.Л.

 

42

Про вилучення з користування земельних ділянок на землях Тупичівської сільської ради, згідно заяв громадян

 

43

Про надання дозволу на поділ земельної ділянки на землях Тупичівської сільської ради Сірик Ю. І. та Серік О. П

 

44

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради   гр. Рибалко В.В.

 

45

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради   гр. Кравець М.М.

 

46

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради   гр. Король О.П. та Могилевець В.П., Могилевець С.П.

 

47

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради   гр. Приходько О.С.

 

48

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради   гр. Хомʼяк С.Є.  

 

49

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради   гр. Медвідь В.В.

 

50

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради   гр. Швед В.Д.

 

51

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради   гр. Швед О.Д.

 

52

Про вилучення земельних ділянок, що знаходились в постійному користуванні на землях Тупичівської сільської ради (померлі)

 

53

Про скасування рішення сесії по вилученню з користування земельної ділянки на землях Тупичівської сільської ради громадянки Петренко Л.М.

 

54

Про погодження Титулу об’єкта будівництва у 2023-2024 році.

1


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь