Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перелік проєктів рішень на 31 (позачергову) сесію Тупичівської сільської ради

Дата: 01.04.2024 14:20
Кількість переглядів: 13

ПЕРЕЛІК ПРОЄКТІВ РІШЕНЬ НА 31 СЕСІЮ 8 СКЛИКАННЯ

ТУПИЧІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

№ з/п

Заголовок документа

Додатки

01

Про затвердження проектно-кошторисної документації

 

02

Про створення комісії з питань ТЕБ та НС (в новій редакції)

1

03

Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Тупичівської сільської ради на 2024 рік

1

04

Про передачу Тупичівською сільською  радою основних засобів КП «Атлант» на постійне користування

1

05

Про передачу основних засобів з балансу Тупичівської сільської  ради на баланс фінансового відділу Тупичівської сільської ради

1

06

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Хлебан М.Д.

 

07

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Тришина І.В.

 

08

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Лашук К.І.

 

09

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Бугай Л.М.

 

10

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Дахно В.М.

 

11

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Сафронов В.С.

 

12

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Балачевцева Л.С.

 

13

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Залітко В.С.

 

14

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Поповський Д. Г.

 

15

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Мехеденко М.І

 

16

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Мосіч Н.М. та Мосіч П.П.

 

17

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності

 

18

Про вилучення з користування земельних ділянок на землях Тупичівської сільської ради, згідно клопотання громадян

 

19

Про скасування рішення сесії по вилученню з користування земельної  ділянки на землях Тупичівської сільської ради

 

20

Про вилучення земельних ділянок, що знаходились в постійному користуванні  на землях Тупичівської сільської ради

 

21

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради (паї) гр. Дуденок В.С.

 

22

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради (паї) гр. Жданок І.І.

 

23

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради (паї) гр. Левкович О.М.

 

24

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради (паї) гр. Бугрим П.В.

 

25

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради (паї) гр. Поповський І. Г

 

26

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради (паї) гр. Яковенко К.В. та Волкова О.В.

 

27

Про припинення дії договорів оренди земельних ділянок на землях на землях Тупичівської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь