Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

24 сесія 8 скликання від 02 червня 2023 року

Дата: 08.06.2023 09:43
Кількість переглядів: 17

ПЕРЕЛІК РІШЕНЬ 24 СЕСІЇ 8 СКЛИКАННЯ

ТУПИЧІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ 

від 02 червня 2023 року

Протокол пленарного засідання 24 сесії 8 скликання від 02 червня 2023 року

№ з/п

Заголовок документа

Додатки

01

Про затвердження звіту про виконання місцевого бюджету за I квартал 2023 року.

1, 2, 3

02

Про внесення змін до рішення сесії Тупичівської сільської ради №01/XXII-VIII від 23.12.2022 р. «Про  бюджет Тупичівської сільської територіальної громади на 2023 рік (код бюджету 2552300000)».

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

03

Про надання іншої субвенції.

 

06

Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища Тупичівської сільської ради на 2023-2025 роки.

1

07

Про затвердження Програми розвитку фізичної культури та спорту на території Тупичівської сільської територіальної громади  на 2023-2025 роки.

1

08

Про внесення змін до  переліку адміністративних послуг, які надаються Тупичівською сільською радою під час здійснення самоврядних повноважень.

1, 2

09

Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно Тупичівської сільської територіальної громади.

1

10

Про внесення змін до рішення восьмої сесії восьмого скликання від 07 липня 2021 року «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Тупичівської сільської ради на 2022 рік» та продовження терміну дії цього рішення.

1, 2, 3, 4

11

Про затвердження Правил утримання домашніх та сільськогосподарських тварин, у тому числі птиці,  на території Тупичівської сільської територіальної громади.

1

12

Про затвердження Примірного договору оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Тупичівської сільської територіальної громади.

1

13

Про внесення змін до структури та штатного розпису Комунального закладу «Тупичівський сільський будинок культури» Тупичівської сільської ради.

 

14

Про внесення змін до структури та штатного розпису Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Тупичівської сільської ради».

 

15

Про затвердження Положення Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Тупичівської сільської ради в новій редакції.

1

16

Про перенесення  офіційного веб-сайту Тупичівської сільської територіальної громади (Тупичівської сільської ради) з платформи DOSVIT на платформу розробника Метастудія.

 

17

Про передачу Тупичівською сільською  радою основних засобів та ІНМА КП «Атлант»на постійне користування.

1

18

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Якуш Г.В

 

19

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Якуш Г.В

 

20

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Дуденок М.Ф.

 

21

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Кравець М.М.

 

22

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Шаваріна Н.П.

 

23

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Лепехо С.Д. 

 

24

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Василенко Г.Б.

 

25

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Янченко В. В.

 

26

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Потапенко Г.Ф.

 

27

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Конадиб С.В.

 

28

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Лузан М.В.

 

29

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Примаченко С.П.

 

30

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Чугай М.М.

 

31

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Чугай М.М.

 

32

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр  Лебеда Г.В.

 

33

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради Голік Л.В.

 

34

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Здор С.І. та Здор П.С.

 

35

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Гавриленко О.В.

 

36

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Дуда В.М.

 

37

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Казимир В.В.

 

38

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Кіриєнко Т.В.

 

39

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Пиниця В.М.

 

40

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Мойсєєнко М.І.  

 

41

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Мойсєєнко М.І. 

 

42

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Олекса А.М. та  Ведерников.

 

43

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Ющенко С.В. та Ющенко Ю.В.

 

44

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Бенза В.О

 

45

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Лавриненко Г.І.

 

46

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Лавриненко А.І.  

 

47

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Малофій Н.М.  

 

48

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Нетоля Ю.В.  

 

49

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Козловський О.С.

 

50

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Круглик В.М.

 

51

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Новицька Л.І.

 

52

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Івко Л.П.

 

53

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Круглик Л.І.

 

54

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Нетоля Ю.В.

 

55

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Нетоля Ю.В.

 

56

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Бобок В.Я.

 

57

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Мироненко Г.А.

 

58

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Бакуринська А.С. 

 

59

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр  Бакуринська А.С.

 

60

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Пиниця С.В. та Пиниця Л.Ф.

 

61

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Дудко В.В

 

62

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Медвідь О.В.

 

63

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Сербін Н.П. 

 

64

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Семеняко Н.Г.

 

65

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Петрова Т.О.  

 

66

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Яковенко К.В.

 

67

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр ,Акрент

 

68

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Батицька Г.І.   

 

69

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Губар Я.А

 

70

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Кравець М.В.  

 

71

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Соловей В.В.

 

72

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Елфімова В.І.  

 

73

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Якуш О.І.

 

74

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Сорва С.А.  

 

75

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Крачок М.М.

 

76

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Туз А.М.

 

77

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Хоботня О.І.

 

78

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Жердецька Т.М.

 

79

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання їх безоплатно у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Жердецька Т.М.

 

80

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради  (паї) гр. Василенко О.О. 

 

81

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради  (паї) гр. Прокопенко Л.В.

 

82

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради  (паї) гр. Гула С.В.

 

83

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради  (паї) гр. Халімонова О.М.

 

84

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради  (паї) гр Лугіна Н.М. 

 

85

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради  (паї) гр. Дайнеко М.В. 

 

86

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради  (паї) гр. Ребенко Н.М.

 

87

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради  (паї) гр. Барабаш Т.В. 

 

88

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради  (паї) гр. Якуш С.П. 

 

89

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради  (паї) гр. Василенко О.О. 

 

90

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради  (паї) гр Здор В.Є.

 

91

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради  (паї) гр. Поповська Г.А.

 

92

Про вилучення земельних ділянок, які знаходились в постійному   користуванні на землях Тупичівської сільської ради. 

 

93

Про вилучення з користування земельних ділянок на землях Тупичівської сільської ради, згідно заяв громадян.

 

94

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Єсипенко Н.О.

 

95

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. по 1/3 Єсипенко О.М., Єсипенко А.І., Єсипенко В.І. 

 

96

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Колінько В. Г. 

 

97

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради по 1/3Козловська А.В., Козловський Є.та Козловський Д.

 

98

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Дуброва Н.В. 

 

99

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Бобок М.М. та Манько В.М.

 

100

Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки СТОВ «Віра».

 

101

Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки СТОВ «Віра».

 

102

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в оренду ТОВ «Юкрейн Тауер Компані».

 

103

Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  на умовах оренди  на землях Тупичівської  сільської ради ФО-П Богдан С.Д.

 

104

Про затвердження проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Кравець Т.М.

 

105

Про вилучення та надання земельних ділянок в оренду та постійне користування на землях Тупичівської сільської ради (Тупичів ССТ).

 

106

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду ТОВ «Білорусь».

 

107

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду ТОВ «Білорусь».

 

108

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду ТОВ «Білорусь».

 

109

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду ТОВ «Білорусь».

 

110

Про продовження терміну дії генеральних планів населених пунктів Тупичівської сільської ради.

 

111

Про оновлення  нормативної  грошової оцінки земель населених пунктів  сіл Великий Листвен, Бурівка, Безиків,  Вихвостів, Івашківка, Перше Травня, Довге.

 

112

Про проведення земельних торгів у  формі  аукціону  з  продажу  права оренди земельних  ділянок  комунальної  власності ( з додатками 1,2).

1, 2

113

Про укладення договору на проведення земельних торгів  на землях Тупичівської сільської ради.  

 

114

Про затвердження розпоряджень сільського голови з фінансових питань.

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь