Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ГО "ЛАМПА" проєкт по укриттям

Дата: 23.05.2024 16:04
Кількість переглядів: 138

📢☝️Команда Громадської організації «ЛАМПА» повідомляє про початок надзвичайно важливого проєкту у межах програми «Разом заради підтримки» Фонду Східна Європа.  
 
✅️Дана ініціатива покликана створити максимально сприятливе та безпечне освітнє середовище для всіх учасників освітнього процесу там, де це є наразі можливим.  
 
На жаль, сьогодні діти змушені переривати навчання через численні повітряні тривоги або взагалі навчатися дистанційно через відсутність належно облаштованих укриттів.  
 
📌Протягом наступних 10 місяців буде тривати активна робота над облаштуванням 25 укриттів у 6 цільових громадах, серед яких: Сновська, Городнянська, Корюківська, Тупичівська, Семенівська та Новгород-Сіверська.  
 
Так, зокрема у Тупичівській громаді планується облаштувати укриття у місцевому ліцеї.
 
Проєкт «Навчатися безпечно: укриття для дітей та освітян Чернігівщини» реалізується Громадською організацією «ЛАМПА» у межах програми «Разом заради підтримки», що виконується Фондом Східна Європа за підтримки Гуманітарного фонду для України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь