Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

32 сесія 8 скликання від 23 травня 2024 року

Дата: 29.05.2024 09:52
Кількість переглядів: 26

ПЕРЕЛІК РІШЕНЬ 32  СЕСІЇ 8 СКЛИКАННЯ

ТУПИЧІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ 

від 23 травня 2024 року

Відомість голосування

№ з/п

Заголовок документа

Додатки

01

Про затвердження звіту про виконання місцевого бюджету за підсумками 1-го кварталу 2024 року

1, 2

02

Про внесення змін до рішення сесії Тупичівської сільської ради №03/XXIХ-VIII від 20.12.2023 р. «Про  бюджет Тупичівської сільської територіальної громади на 2024 рік (код бюджету 2552300000)»

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

03

Про затвердження суми співфінансування «Субвенції з місцевого бюджету за рахунок залишку коштів освітньої субвенції, що утворився на початок бюджетного періоду».

 

04

Про внесення змін до Програми благоустрою  населених пунктів Тупичівської  сільської ради  на 2024 рік

 

05

Про внесення змін до Програми утримання місцевої пожежної  охорони КП «Атлант» Тупичівської сільської ради на 2024 рік

 

06

Про внесення змін до  Програми надання жителям Тупичівської  сільської ради одноразової матеріальної допомоги: учасникам, постраждалим учасникам та членам сімей загиблих чи пропавших  безвісти, перебуваючих в полоні під час здійснення АТО, ООС, повномаштабного вторгнення рф та відсічі російської військової агресії  на 2024 рік

1

07

Про внесення змін до  Програми «Оздоровлення та відпочинку   дітей Тупичівської сільської ради на 2024 рік»

1

10

Про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації

 

11

Про внесення змін до рішення восьмої сесії восьмого скликання від 07 липня 2021 року «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Тупичівської сільської ради на 2022 рік» (із змінами) та продовження терміну дії цього рішення

1, 2

12

Про взяття на облік матеріальних цінностей

 

13

Про затвердження Плану трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Тупичівської сільської ради  на 2024-2027 роки

1

14

Про внесення змін до видів економічної діяльності (КВЕД-2010) комунального підприємства «Атлант» Тупичівської сільської ради

 

15

«Про внесення змін до структури, загальної чисельності працівників та штатного розпису комунального підприємства «Атлант» Тупичівської сільської ради»

1, 2

16

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустроющодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Тимошенко В.В.

 

17

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустроющодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Тимошенко М.Ф.

 

18

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустроющодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Чугай Н. Ф. та Савенок Т.П.

 

19

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустроющодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на землях Тупичівської сільської ради гр. Дяченко В.І.

 

20

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) на умовах оренди,  на землях Тупичівської сільської ради ПрАТ «Київстар»

 

21

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Філон В.В.

 

22

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр Козел Л.П.

 

23

Про вилучення з користування земельних ділянок на землях Тупичівської сільської ради, згідно заяв громадян

 

24

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради (паї) гр. Тришина І.В.

 

25

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради (паї) гр. Князєва А.В.

 

26

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради (паї) гр. Князєва  А.В.

 

27

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради (паї) гр. Міщенко Ю. В.

 

28

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради (паї) гр. Балачевцева Л.С.  

 

29

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради (паї) гр. Залітко В.С.

 

30

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради (паї) гр. Сафронов В.С.

 

31

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  для оформлення права користування земельною ділянкою (невитребувані земельні частки (паї)) на умовах оренди на землях Тупичівської сільської ради СТОВ « ВІРА»

 

32

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності

 

33

Про виведення з експлуатації недіючих худобомогильників на території Тупичівської сільської ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь