Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

34 сесія 8 скликання від 19 липня 2024 року

Дата: 23.07.2024 14:38
Кількість переглядів: 39

ПЕРЕЛІК РІШЕНЬ 34  СЕСІЇ 8 СКЛИКАННЯ

ТУПИЧІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ 

від 19 липня 2024 року

Відомість голосування

№ з/п

Заголовок документа

Додатки

01

Про затвердження звіту про виконання місцевого бюджету за I півріччя 2024 року

1, 2, 3

02

Про внесення змін до рішення сесії Тупичівської сільської ради №03/XXIХ-VIII від 20.12.2023 р. «Про  бюджет Тупичівської сільської територіальної громади на 2024 рік (код бюджету 2552300000)»

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

05

Про надання іншої субвенції

 

06

Про внесення змін до Програми благоустрою  населених пунктів Тупичівської сільської ради  на 2024 рік

 

07

Про внесення змін до Програми утримання місцевої пожежної охорони КП «Атлант» Тупичівської сільської ради на 2024 рік

 

08

Про затвердження проектно-кошторисної документації

 

09

Про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації

 

10

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Бондаренко С.В.

 

11

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Майсюк О.І.

 

12

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку з метою передачі у приватну власність на землях Тупичівської сільської ради гр. Фурс А.В

 

13

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки  комунальної  власності (під будівлями) СТОВ «Віра»

 

14

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради гр. Дяченко В.І.

 

15

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради гр. Чугай Н. Ф. та Савенок Т. П.

 

16

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради гр. Хлебан М.Д.

 

17

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради гр. Серік О.П.

 

18

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради гр. Сірик Ю.І.

 

19

Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та надання їх безоплатно у приватну власність  на землях Тупичівської сільської ради гр. Тимошенко В.В.

 

20

Про затвердження  Положення «Про порядок використання шкільних автобусів»

1

21

Про внесення змін до «Програми  соціального захисту окремих категорій населення  на 2024 рік»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь