Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Травня, 2024 р., 15:44
11 травня 2024 року ГО "ВФСТ "Колос" провели перші обласні змагання з дартсу серед територіальних громад Чернігівської області. 
14 Травня, 2024 р., 16:18
З 3 травня по 7 травня 2024 року в Тупичівській ТГ проходив І територіальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") в змішаному форматі.
30 Квітня, 2024 р., 16:42
У закладаха загальної середньої освіти Тупичівської сільської ради проведено початковий (шкільний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") у трьох вікових категоріях: 1. "Новаки" (козачата) - молодша вікова група - 6-10 років; 2. "Джури" - середня вікова група 11 -14 років; 3. "Молоді козаки" - старша вікова група 15 - 17 років.  Під час Гри кожен учасник продемонстрував свої вміння, знання і навички з історії, з географії, з біології, фізичної та військової підготовки, а такаж проявив кмітливість, винахідливість у вирішенні поставлених завдань. Вітаємо переможців, усіх учасників Гри "Сокіл" ("Джура"), яка загартовує характер, пробуджує дух патріотизму, привертає увагу до історії України, звичаїв та традицій. Гра "Сокіл" ("Джура") є підготовкою молоді до життевих ситуацій та забезпечує важливим досвідом, відкриває нові здібності, обєднує та навчає.  До нових ПЕРЕМОГ!!! 
30 Квітня, 2024 р., 15:15
Представники закладів загальної середньої освіти: а саме Комунального закладу "Тупичівський ліцей" Тупичівської сільської ради (Ровнік Євгенія Леонідівна) та Комунального закладу "Вихвостівська гімназія" Тупичівської сільської ради (Лобода Світлана Миколоївна) прийняли участь у заході «Запобігання та реагування на випадки гендерно-зумовленого насильства в місцевих громадах» що відбувся в місті Чернігові.
29 Квітня, 2024 р., 16:04
До Великодніх свят в селах Тупичівської ТГ, а саме с. Тупичів та с. Бурівка, Алла Гула - директор Комунального закладу «Тупичівський сільський будинок культури» провела ряд майстер-класів з написання великодньої писанки. До заходів долучились всі бажаючі.
29 Квітня, 2024 р., 12:52
Вихованці Комунального закладу позашкільної освіти "Підлітковий клуб "Сучасник" Тупичівської сільської ради та вихованка вокального гуртка Комунального закладу "Вихвостівська гімназія" Тупичівської сільської ради зайняли призові місця в обласному фестифалі - конкурсі української естрадної дитячої пісні "Голос'ОК Полісся" 
29 Квітня, 2024 р., 12:30
Вихованці зразкового дитячого духового оркестру Комунального закладу позашкільної освіти "Підлітковий клуб "Сучасник" Тупичівської сільської ради зайняли друге місце в обласному конкурсі юних виконавців "Струни серця"
26 Квітня, 2024 р., 15:35
Гула Алла - директор КЗ «Тупичівський сільский будинок культури», Науменко Христина – завідувачка молодіжного центра «PeTarDa», Желдак Надія – вчитель математики КЗ «Вихвостівська гімназія» 22-23 квітня 2024 року відвідали м. Ніжин в рамках молодіжного напрямку проєкту дводенного дискусійного заходу. Метою заходу було поширення серед його учасників успішних практик роботи молодіжних центрів та молодіжних рад в громадах області.
22 Квітня, 2024 р., 09:50
Міжнародна організація "Людина в скруті / People in Peril Ukraine та Тупичівська сільська рада підписали Меморандум про співпрацю, що передбачає реалізацію проєкту "Відновлення захисних споруд / бомбосховищ у навчальних закладах Чернігівської області". В рамках вищезгаданого проєкту буде проведено реконструкцію та забезпечено обладнанням укриття для Вихвистівської гімназії 
18 Квітня, 2024 р., 12:43
Здобувачі освіти Тупичівської територіальної громади у квітні 2024 року в м. Чернігів взяли участь у ІІІ (обласному) етапі всеукранських змагань "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом: "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО" , а саме: - команда з футзалу Комунального закладу "Вихвостівська гімназія" Тупичівської сільської ради;  - команди з волейболу (юнаки та дівчата) Комунального закладу "Тупичівський ліцей" Тупичівської сльської ради.  Учасники отримали позитивні емоції та гарний спортивний досвід. Розом переможемо! Слава Україні! 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь