Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Служба зайнятості

06 Березня, 2024 р., 16:41
За час дії програми «Власна справа» позитивні рішення щодо надання мікрогрантів отримали 289 мешканців області. Також маємо 8 позитивних рішень за програмою «Гран для ветеранів та членів їхніх сімей».
21 Лютого, 2024 р., 10:52
Такий шанс з’явився у мешканців Новоселівки, чиї будинки постраждали від воєнної агресії. Цей населений пункт, що знаходиться під Черніговом, стояв на шляху російського війська, отож після звільнення його було не впізнати – пошкоджені або вщент зруйновані будинки, спалені автівки, місиво з цегли, металу та особистих речей, вирви та згарища.
21 Лютого, 2024 р., 10:48
Запрошуємо роботодавців пройти опитування, яке проводиться Міністерством економіки України разом Міжнародною організацією з міграції.
20 Лютого, 2024 р., 13:19
Уже 13 років Марина й Олексій Кравченки із села Курінь, що біля Бахмача, мають пасіку. Спочатку бджільництво було їхнім родинним хобі, котрим займалися у вільний час. Нині це успішний бізнес, на розвиток якого торік Марина взяла мікрогрант за програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота».
16 Лютого, 2024 р., 08:29
Служба зайнятості компенсує витрати за працевлаштування переселенців
13 Лютого, 2024 р., 09:15
Працюючі підприємства – важлива складова економіки країни під час воєнного стану. Бо вони сумлінно сплачуючи податки, тим самим наближають Перемогу. Одне із відомих не лише на Чернігівщині, а й в Україні та далеко за її межами - АТ "Слов'янські шпалери - КФТП". Це – компанія з багаторічною історією, знаний виробник шпалер та найбільше бюджетоутворююче підприємство Корюківщини.
09 Лютого, 2024 р., 10:01
У рамках реалізації проєкту «Skills4Recovery-Швидкий шлях до працевлаштування» найближчим часом буде організоване безоплатне навчання за професіями «Швачка», «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» та освітньою програмою «Особливості монтажу та експлуатації сонячних панелей».
31 Січня, 2024 р., 14:29
Програма "Власна справа" урядового проєкту єРобота діє з липня 2022 р. За цей час вже 270 мешканців області отримали грантові кошти на започаткування або розвиток бізнесу, а це від 50 до 250 тис. грн в залежності від кількості створених робочих місць (одного-двох), що є ключовою вимогою програми. Загальна сума фінансової підтримки від держави склала 64,3 млн грн. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення в області більше 600 нових робочих місць. Про це повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник.
31 Січня, 2024 р., 09:35
Павло Самойленко з Корюківки паралельно зі службою в ЗСУ безкоштовно здобуває нову професію – оператора з обробки інформації та програмного забезпечення. Це стало можливим завдяки реалізації службою зайнятості експериментального проєкту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості. Навчання здійснюється за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
25 Січня, 2024 р., 14:44
Учасники бойових дій та люди з інвалідністю унаслідок війни можуть безкоштовно здобути нову професію або підвищити кваліфікацію. Таку можливість їм надає служба зайнятості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь