Тупичівська громада
Офіційний сайт
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Служба зайнятості

29 Грудня, 2023 р., 12:17
Програма "Власна справа" урядового проєкту єРобота діє вже більше року (з липня 2022 р.). За цей час вже 260 мешканців області отримали грантові кошти на започаткування або розвиток бізнесу, а це від 50 до 250 тис. грн в залежності від кількості створених робочих місць (одного-двох), що є ключовою вимогою програми. Загальна сума фінансової підтримки від держави склала 61,8 млн грн. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення в області майже 600 нових робочих місць.
28 Грудня, 2023 р., 15:09
Кожен ветеран війни повинен мати широкий спектр можливостей для успішної реінтеграції у цивільне життя і якнайшвидшого повернення до трудової діяльності. Для цього у службі зайнятості пропонують низку дієвих послуг, а саме:
25 Грудня, 2023 р., 10:31
Підприємству потрібні пекарі, формувальники тіста, водії, технік-технолог.
12 Грудня, 2023 р., 21:19
Протягом січня-листопада поточного року на обліку в службі зайнятості перебували та отримували послуги 16,5 тис. безробітних громадян, переважну більшість з яких  охоплено активними програмами сприяння зайнятості.
07 Грудня, 2023 р., 14:34
У рамках цієї урядової програми служба зайнятості залучає безробітних до праці на Перемогу. Силами безробітних, скерованих на суспільно корисні роботи, облаштовуються укриття цивільного захисту, зводяться фортифікаційні споруди, розбираються завали, здійснюються ремонтно-відновлювальні роботи. Також безробітні заготовляють дрова, плетуть маскувальні сітки, виготовляють окопні свічки, готують сухпайки для військових.
06 Грудня, 2023 р., 12:55
Це, зокрема, і про професійне навчання за сприяння служби зайнятості. У тих, хто не має  затребуваної на ринку праці професії, є можливість отримати її  безкоштовно. Так, діють програми з професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації, зокрема, як шляхом видачі сертифікатів безробітним, так і з наданням ваучерів для певних категорій населення.
23 Листопада, 2023 р., 09:15
Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» чернігівка Тетяна Мигда започаткувала свій бренд чоловічого та жіночого одягу «ТаМі», який продає у власних магазинах та інтернет-магазині. Так, їй вдалося не лише відкрити новий напрям діяльності, а й об’єднати два діючі бізнеси – торгівлю та швейну справу.
17 Листопада, 2023 р., 12:37
Плануєте створення нового робочого місця? Тоді у нас для вас є вигідна фінансова пропозиція: працевлаштуйте на новостворене робоче місце зареєстрованого безробітного та отримайте за це компенсацію фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
31 Жовтня, 2023 р., 11:47
Це один з видів суспільно корисних робіт, які організовуються в області  службою зайнятості спільно з громадськими та благодійними організаціями. На роботи з плетіння маскувальних сіток у цьому році видано більше 500 направлень безробітним громадянам у 17 ОТГ області, найбільше – у Чернігівській, Борзнянській та Куликівській.
13 Жовтня, 2023 р., 09:19
У поточному році за програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» 113 мешканців області стали переможцями на отримання мікрогрантів на старт або розвиток бізнесу, а це від 50 до 250 тис. грн. Також маємо 4-х переможців за програмою «Грант для ветеранів», за якою учасники бойових дій та їх подружжя, а також особи з інвалідністю внаслідок війни можуть отримати гранти на бізнес від 250 тис. грн до 1 млн грн. Завдяки грантовим коштам підприємці відкривають чи розширюють власні виробництва, СТО, салони краси, швейні цехи, кав’ярні, заклади торгівлі та харчування, спеціалізовані освітні, медичні, фізкультурно-оздоровчі та розважальні студії, фермерські господарства, надають послуги у сфері зеленого туризму, ландшафтного дизайну, клінінгові, будівельні, ремонтні, послуги. Серед цікавих бізнес-ідей – виробництво фруктово-ягідної пастили та екоснеків, твердопаливних котлів, поліпропіленових мішків тощо. У результаті такої підприємницької діяльності в області має з’явитися 259 нових робочих місць - це є ключовою вимогою програм.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь